Servicering af fiskeindustrien og produktion af speciel presenninger

Cold Sejl er et dansk firma der blev grundlagt af Michael Cold I 1992, her beskæftigede man sig i starten hovedsageligt med servicering af fiskeindustrien og fiskerflåden, samt produktion af speciel presenninger og lign. I 1994 besluttede man sig for at begive sig ud i produktion af sports og legeredskaber hvilket her mange år efter, har resulteret i et bredt produktsortiment. Derudover begiver virksomheden sig også ud i mange andre speciel opgaver og projekter – opgaver er til for at blive løst, og man er ikke bange for at prøve noget nyt.
Fabrikken er placeret i Hirtshals i det nordlige Jylland, få minutters kørsel fra Danmarks smukke og til tider barske vestkyst. Den geografiske placering har gjort at ord som kvalitet, styrke og kraft, har været filosofien og ideologien lige fra begyndelsen. Selv om vi bruger højt kvalificeret danske håndværkere og moderne maskineri til at sikre den bedste kvalitet, kan vi stadig tilbyde vores produkter til den bedst mulige pris.

Indenfor sports og lege området er det vores filosofi at generere yderst tilfredse kunder, gennem salg af produkter hvor kvalitet og legeværdi er de vigtigste faktorer. Dette gør sig selvfølgelig også gældende indenfor alle andre områder af vores produktion, hvor man aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten og udførelsen af arbejdet.

Cold Sejl er en virksomhed under konstant udvikling, hvilket betyder at nytænkning og udvikling af nye produkter og arbejdsgange er en naturlig og kontinuerlig proces, som altid vil komme nuværende såvel som nye kunder til gode. Virksomheden er derfor i høj grad i stand til at dække sit produktionsområde grundigt og professionelt, og med tanke på de høje krav man stiller til sig selv og sine produkter, er der god mulighed for et langsigtet og indbringende samarbejde.

Virksomhedens fremskridt

Siden virksomhedens start i 1992 er der foretaget flere tiltag for at optimere produktionen og der med sikre,
at man forbliver en konkurrence dygtig virksomhed.