Special opgaver

Special opgaver:

Ved forespørgsel på speciel-opgaver vi finder interessante, påtager vi os gerne opgaven med udvikle og producere dette – hvilket vil blive gjort i tæt samarbejde med kunden.

Der har gennem tiden været mange forespørgsler på speciel-opgaver. Her kan blandt andet nævnes enkelt og dobbelt membranerne som i dag er en fast del af vores produktion, og som derfor må betragtes som at have været et yderst interessant samarbejde.

Der kommer dog også speciel-opgaver hvor man ikke kan forvente at leverer mere end et styk af, dette betyder dog ikke altid at de ikke har interesse.

Telt ”Skibet”

Dette telt blev bestilt i 2000 af Spar Nord Fonden til brug, ved den årlige byfest i Hirtshals. Teltet skulle konstrueres således at det ligner et skib.

Skibet” har nu været brugt årligt siden, hvor det står på denne grønne plads i en uge.

skib Telt ”Havet”
Dette telt blev bestilt i 2011 af Hirtshals musikforening og Hirtshals fiskeriforening, med støtte fra Hirtshals sparkasses støttefond. Den hvide dug i toppen af teltet, skal illustrere de hvide bølge toppe.
”Havet” bliver brugt ved den årlige byfest, samt ved den årligt at tilbagevende begivenhed kaldet – musik under trappen, som varer en uge.
havet
Telt ”Dyrehaven”

Efter forespørgsel fra restauranten Piil & Co i Dyrehaven, om overdækning af deres gårdhave, lavede vi 2001 denne løsning. Teltet er sammenbygget med hovedbygningen og et annex, således at der kapacitet i sommerperioden mere end fordobles.

solsejl

Solsejl

Disse solsejl blev lavet til Skelagergårdene i Hasseris Aalborg, efter de havde renoveret samtlige boligblokke i området.

Indtast koden her

: *